zaterdag 24 juli 2010

Lekker beginnetje

Na de rust dag zijn we natuurlijk weer lekker verder wezen klimmen. Zo hadden we het plan om de route Titanic 9+/10- (gewoon 8a) te proberen. Duuuuuuus we komen er aan, ik ga dat ding uitwerken en... ik snapte er uiteindelijk geen drol van! Toen ging mathieu eens een kijkje nemen, van hoe het zou moeten. Na een lange tijd wist hij uiteindelijk grepen te vinden, waarmee we boven konden komen. Dit duurde eigenlijk zo lang, dat de zon vol op de wand scheen. Dit was een beetje een tegen valler, want er stond in de topo dat het altijd in de schaduw zou liggen. Het werd dus te warm om nog meer serieuze pogingen te doen.
Michiel was bezig in een super mooie 9. ik en mathieu waren ook maar verder gegaan met deze 9, dan hadden we nog kans om iets uit te klimmen. Michiel moest de route nog een paar keer goed uitwerken, om soepel door de crux te komen. Toen het eruit zag dat hij deze 9 ging drukken, zipte hij met z'n hak van een greep. We dachten dat Michiel de route ging uitklimmen, maar helaas... hij mag er nog een keer van genieten.

Deze nacht regende het een beetje en was het de volgende dag een beetje aan de vochtige kant in het bos. We besloten naar een gebiedje te gaan, waar iedereen nog wat te doen heeft, maar doordat het zo vochtig was, viel het niet mee om moeilijke dingen te doen.
Hier wisten ik en michiel nog een mooie 9 te drukken. Liebe ohne Chance Michiel was lekker bezig en deed deze in zijn 2e poging.
Daarna gingen we naar een ander mega vet gebiedje met een super mooie licht overhangde 9 Firefighter. Deze hebben we met z'n 3en gedaan en Michiel zelf in de stromende regen! En nu is het hier nat...

De routes die we klimmen zijn op onze ticklist te vinden op 8a.nu.

1 opmerking:

  1. Jammer dat je je site niet kan bijhouden. De eerste twee blogs waren leuk.
    Geniet van je lange klim vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen